Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal

Laatste update:

Het is al langer een discussie in de media: wie moet Frenkie de Jong complementeren op het middenveld tijdens het EK? Ronald Koeman heeft in ieder geval naast de spelmaker van FC Barcelona ook Ryan Gravenberch, Teun Koopmeiners, Tijjani Reijnders, Marten de Roon, Joey Veerman, Quinten Timber, Georginio Wijnaldum en Jerdy Schouten opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal.

Davids is van mening dat je sowieso een verdedigende middenvelder moet hebben in je basiselftal. "De meeste teams die winnen hebben altijd wel een verdedigende middenvelder. Je moet een sloper hebben."

Ruud Gullit wijst naar Liverpool en noemt Alexis Mac Allister. "Hij kan ook nog voetballen, dat is wat je wil hebben. Wat ik gezien heb, zou Timber dat ook nog kunnen."

Davids is het daar mee eens, maar noemt ook De Ligt als mogelijke optie naast De Jong. "Quinten zou het kunnen, ja. Maar weet je wie het ook zou kunnen? De Ligt, hij heeft er ook een keer gespeeld. En ook Lutsharel Geertruida heeft er af en toe gespeeld."

"Koopmeiners? Dat is geen verdedigende middenvelder, niet zonder bal", is Davids van mening. Youri Mulder houdt zich vooral bezig met de fitheid van de sleutelspelers en denkt terug aan ruim anderhalf jaar geleden.

"Memphis Depay heeft haast niet gespeeld. Dat vind ik een beetje het gevaar richting dit EK weer. We hebben nog minder dan een maand. Net als bij het WK anderhalf jaar geleden hopen we maar dat die spelers fit worden. Toen ook met De Jong en Depay."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
4
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
14
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
22
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties