Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbeek gaat los op persconferentie: 'Ik bekritiseer de fans die drammen!'

Laatste update:

"De fans blijven thuis en dat is heel teleurstellend. We staan vierde en spelen goed voetbal, maar ze hebben hier altijd wel wat. Ik ben nu een goede anderhalf jaar trainer van Bochum, maar hoor alleen maar smoesjes over het weer, het zogenaamde slechte voetbal en het kaliber van de tegenstander. Ik heb alles inmiddels wel een keer gehoord, maar veel smoesjes tellen vandaag de dag niet meer en accepteer ik ook niet meer. Ik vraag mij echt af of de mensen hier wel willen dat Bochum in de 1. Bundesliga gaat spelen", sprak Verbeek.

"In de omgeving van de VfL wonen een half miljoen mensen en dan is een opkomst van 13.000 gewoon te weinig. Deze club is in beweging en we bieden spektakel, maar de mensen blijven thuis. Als er meer mensen komen, levert dat de club bovendien meer op en kan dat geld ook weer in spelers geïnvesteerd worden. Maar als de trein tot stilstand komt, dan zien we de club straks weer terug op het derde of vierde niveau en dan moet ik mij ook afvragen of ik hier nog een toekomst heb. De sfeer in het stadion is uitstekend, maar die kan nog beter worden wanneer er meer supporters komen.

"Daar moet wat aan gedaan worden, dat willen jullie toch ook?", vroeg Verbeek aan het journaille. "Jullie zijn toch ook echte Bochumers? Wat vinden jullie er dan van? Een half miljoen mensen in de omgeving en dan kunnen wij geen twintigduizend mensen in het stadion krijgen? Kom op nou toch. Ik heb ook gelezen dat er te weinig gelezen wordt over VfL Bochum. Nou, helpen jullie dan mee! Schrijf over de club, jongens, en positief! En positief! Er zijn clubs die het slechter doen en een kleiner achterland hebben, maar toch meer toeschouwers in het stadion hebben zitten."

"Dan is het toch logisch dat ik teleurgesteld ben in de mensen die thuisblijven? Het vak achter het doel zorgt voor een fantastische sfeer. Ik bekritiseer die fans ook niet, maar wel de mensen die thuisblijven. De mensen die drammen. Ja, vrijdagavond dit, slecht weer, zondagavond dat, het is altijd wat. Duur kan het ook niet zijn, want een pakje sigaretten is tegenwoordig duurder dan een kaartje voor Bochum. Ik snap het niet. We kunnen nog promoveren, maar de fans blijven thuis. Dat geeft te denken. Maar ik vind het niet normaal en ben teleurgesteld."

Denk jij dat Gertjan Verbeek volgend seizoen nog de trainer van VfL Bochum is?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties