Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbeek laat oude vete herleven bij FOX Sports: 'Hij slaat echt wartaal uit'

Laatste update:

Van den Berg stelt dat NEC in de tweede helft druk wilde zetten, maar dat dat simpelweg niet meer kon, aangezien Sparta de bal niet meer zo vaak in bezit had. "We komen niet echt tot kansen. Teleurstellend. Het resultaat een juiste afspiegeling van de wedstrijd? Weet ik niet. Zoveel creëerde Sparta ook niet. Ja, een keer de lat. Die goal geven we een beetje weg. Ik vond Sparta wel iets dreigender, ja."

Gertjan Verbeek luisterde als analist van FOX Sports aan de zijlijn mee en kon zich niet vinden in het verhaal van Van den Berg. "Ik ben het er totaal niet mee eens. Echt een ongelooflijk verhaal. Die kan je net zo goed niet voor de camera halen. Wat een onzin!", zo laat de momenteel clubloze trainer weten bij de tv-zender.

"Een hand geven? Nee, hij is niet van plan om mij een hand te geven, we hebben een verleden samen. Hij slaat echt wartaal uit. Hij heeft last van de warmte en van het kunstgras, denk ik", oordeelt Verbeek hard over Van den Berg. Door de nederlaag staat NEC nu na dertig wedstrijden op de twaalfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

NEC-trainer Jack de Gier zag dat zijn ploeg niet scherp was. "We waren net niet goed genoeg. Dat moet je hier wel zijn. We hadden drie snelle jongens voorop. De dieptepasses waren alleen niet goed. Daarna maakten we ook slechte keuzes. Sparta ging achteruitlopen. Toen hadden we juist over de grond moeten gaan voetballen", wordt De Gier geciteerd door de Gelderlander.

-

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
10
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties