Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbeek: 'Of ik langs wilde komen bij de directie, dan weet je het wel'

Laatste update:

Verbeek noemt zijn ontslag een domper. "Ja dat is toch samen met Heerenveen de club die me het meest aan het hart ligt. En als het dan niet gaat zoals je het wilt, dan doet dat pijn", reageert Verbeek tegenover het dagblad. "Als je zes wedstrijden achter elkaar verliest, dan weet je dat het spel op de wagen is. Ik heb het na de slechte seizoenstart niet om kunnen draaien. Wij verloren nog meer wedstrijden. Zo gaat het in topsport. Het is goed of het is slecht. En als het slecht gaat, gaat de achterban morren. Net als toen bij Feyenoord."

Verbeek lag niet goed bij de supporters en ook een groot deel van de spelersgroep zou naar verluidt het niet meer zien zitten in de samenwerking met de coach. "Ach, die verhalen. Er zal vast een speler zijn die niet tevreden is. Maar echt niet driekwart, zoals ik ergens hoorde", aldus Verbeek, die nog wel geloofde in handhaving met Twente. "Ja, natuurlijk. Anders ga je niet door. Ik zal het vervolg van de competitie nu op tv volgen. Ik hoop dat ze erin blijven."

Meer nieuws

Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
9
Haaland weet niet hoe snel hij naar binnen moet na winnen titel met Man City
2
Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
15
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
15
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties