Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen

Laatste update:

Leverkusen schreef eerder deze maand historie en kroonde zich tot de eerste ongeslagen landskampioen van Duitsland ooit. Daarmee dwong het ook een Champions League-ticket voor komend seizoen af.

Door de winst van de DFB-Pokal hielp Leverkusen de nummer acht van de Bundesliga, Heidenheim, die na de zomer ook in Europa actief zal zijn.

Het sprookje van Heidenheim duurt zo voort. De ploeg van trainer Frank Schmidt promoveerde in 2023 naar het hoogste niveau en heeft dus direct opnieuw historie weten te schrijven.

Heidenheim kent een geweldige opmars. Tien jaar geleden was de club nog actief op het vijfde niveau van Duitsland. De bekerzege van Leverkusen betekent dat Heidenheim op 22 en 29 augustus uitkomt in de voorronde van de Conference League.

Hoffenheim


Ook Hoffenheim profiteert van het bekersucces van Leverkusen. Trainer Pellegrino Matarazzo eindigde met zijn ploeg zevende en is van een ticket voor de Conference League naar een startbewijs voor de Europa League gegaan. Hoffenheim is direct verzekerd van deelname aan de groepsfase.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Juventus is bereid 2 spelers te verkopen om komst Joshua Zirkzee te realiseren'
0
Memphis Depay reageert mysterieus op vraag over gepersonaliseerde hoofdband
43
Jasper Cillessen maakt verrassende overstap en keert terug in Spanje
29
Engelse media uiten massale kritiek op één international na moeizame EK-start
63
Dusan Tadic steekt live op televisie de loftrompet over Erik ten Hag
26
Valentijn Driessen ziet drie Nederlandse dissonanten tegen Polen
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties