Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbeek vol verbazing op Schiphol na reis van 34 uur: 'Dat is wel apart'

Laatste update:

Verbeek vloog via Doha, het enige vliegveld vanwaar hij nog en aansluitende vlucht naar Nederland kon boeken. "Dat vliegveld zou in ieder tot 15 april open blijven, daarna wist men het nog niet. Dus we moesten snel handelen", aldus Verbeek, die zich tijdens zijn terugreis volop verbaasde. "Tussen Adelaide en Melbourne zaten alle passagiers al redelijk dicht op elkaar. Tussen Melbourne en Doha zat ons toestel zelfs tjokvol. Dus dan moet je maar hopen dat er niet iemand met dat virus toevallig om je heen zit."

De ex-trainer van onder meer AZ en Feyenoord probeerde het contact met andere mensen zoveel mogelijk uit de weg te gaan. "Op het vliegveld van Doha zaten mensen dicht op elkaar te tafelen in een eettentje en schoven ze aan in de rij voor broodjes. Wij deden dat niet, bleven zoveel mogelijk uit de drukte. Eenmaal op Schiphol konden we doorlopen zonder extra controles of informatie. Dat is wel apart, als je weet hoezeer iedereen bezig is om de verspreiding van het virus tegen te gaan..."

Verbeek heeft veel spullen moeten achterlaten in Australië. "Ik ben met dertig kilo gekomen en weer met dertig kilo gegaan. Heel veel hebben we weggegeven. Kleding, huisraad. De Harley Davidson die ik in Adelaide heb gekocht, staat daar nu weer in de verkoop", aldus de trainer. "Onze huur heb ik opgezegd. Ik blijf niet 650 dollar per maand betalen als ik in Nederland zit. Als ik nog terugkeer naar Australië, dan zal ik in eerste instantie alleen gaan. Dan vind ik wel ergens een bed and breakfast."

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
15
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties