Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verbeek zei zelfs: 'Misschien ben je niet geschikt voor betaald voetbal''

Laatste update:

"Ik zat bij het eerste elftal van Feyenoord en ik was een van de talenten. Na mijn blessure kwamen er steeds weer andere jonge spelers bij. Ik voelde op een gegeven moment dat die jongens me voorbijstreefden. Dat vond ik mentaal het zwaarst", vertelt de 31-jarige aanvaller, die ook bij Excelsior en De Graafschap heeft gespeeld, in gesprek met VICE Sports.

Vincken kreeg vanuit zijn omgeving steeds meer de vragen en opmerkingen of het wellicht niet beter was om te stoppen met voetballen. "Mijn moeder vroeg zich regelmatig af of dit het wel allemaal waard was. Gertjan Verbeek (destijds trainer van Feyenoord, red.) zei zelfs tegen me: 'Tim, misschien ben je gewoon niet geschikt voor het betaald voetbal. Ik denk dat je een goede amateurvoetballer kunt zijn, maar fysiek zit het er wellicht gewoon niet in.'"

Vincken speelde in 2005 op het WK Onder-20 in Nederland en zegt dat hij van veel spelers van die Oranje-generatie meer had verwacht: "Ja, ik vond mezelf in die lichting niet eens de beste. Van jongens als Ibrahim Afellay, Ryan Babel en Quincy Owusu-Abeyie had ik echt verwacht dat het de top zou worden. Vooral van Quincy, iedereen in het team wist dat hij tot de buitencategorie behoorde. Hij was zo waanzinnig goed, echt ongekend."

Denk jij dat Tim Vincken het Nederlands elftal had kunnen halen zonder het blessureleed?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
5
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties