Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbeek ziet af van baan bij NAC Breda, club gaat voor Maaskant

Laatste update:

De Tovenaar van Jubbega heeft dat aan technisch directeur Graeme Rutjes kenbaar gemaakt, zegt hij donderdag tegen De Telegraaf. De 52-jarige Verbeek is werkloos sinds hij werd weggestuurd bij 1.FC Nürnberg. Het gesprek met de leidinggevenden van NAC omschrijft hij als constructief, maar een vervolggesprek komt er niet.

"De fase, waarin NAC nu zit, en waar ze heen willen, hebben mij doen besluiten dat dat niet de juiste keuze is om de kar te gaan trekken. Bovendien heb ik eerder al laten weten, dat mijn voorkeur uitgaat naar het buitenland. Ze vonden het jammer", geeft Verbeek te kennen aan het dagblad. De focus van NAC gaat vanaf nu uit naar ex-trainer Robert Maaskant, geeft Omroep Brabant tegelijkertijd aan.

In februari 2008 kwam hij bij NAC te werken en een paar maanden later volgde hij Ernie Brandts op als hoofdcoach: die moest ondanks het veroveren van plaats drie wijken. Maaskant behaalde in zijn eerste jaar in Breda meteen Europees voetbal. In augustus 2010 ging hij naar het buitenland, omdat Wisla Kraków hem wist te verleiden naar Polen te komen. NAC heeft al met hem gepraat, maar Maaskant zelf wil niet te veel loslaten. "Ik vind NAC een prachtclub. Ik wacht af hoe de gesprekken met de club gaan verlopen. Tot die tijd wil ik er niet veel over kwijt."

Denk jij dat Gertjan Verbeek en NAC een goede match waren geweest?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
15
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties