Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verbijsterd' Real Madrid wil zo snel mogelijk opheldering van de FIFA

Laatste update:

Woensdagavond begint voor Real het seizoen met de strijd om de Europese Super Cup tegen Eintracht Frankfurt. Dat de nieuwe voetbaljaargang onderweg is en de Koninklijke nog steeds niet weet wanneer het aan moet treden in het kader van het WK voor clubteams, zorgt echter voor 'verbijstering' op de Madrileense burelen. Vorig seizoen vond dat toernooi uiteindelijk in februari plaats en Real gaat er, nu ze nog steeds niets hebben gehoord van de FIFA, maar vanuit dat dat dit jaar opnieuw zo zal zijn.

Het lijkt echter op een logistiek onmogelijke opgave voor de FIFA uit te draaien om het toernooi handig in te passen, aangezien de winnaar van de Aziatische Champions League pas op 26 februari van het volgend kalenderjaar bekend zal worden. Die club moet uiteraard ook deelnemen aan het WK voor clubteams. Normaal gesproken wordt het wereldkampioenschap voor clubs in november gespeeld, maar door het WK voor landenteams in Qatar is dat dit jaar niet mogelijk.

Real Madrid is benieuwd met welke oplossing de wereldvoetbalbond gaat komen, aangezien het al weinig gaten meer heeft in de drukke speelkalender. Tot en met het WK zitten de weken al vol met competitievoetbal en Champions League-wedstrijden, terwijl de Madrilenen na het eindtoernooi meteen naar Saoedi-Arabië reizen om daar tussen 11 en 15 januari mee te doen aan de strijd om de Spaanse Super Cup. Het WK voor clubteams, dat in China zal worden gehouden, moet daarna ergens ingepland gaan worden.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties