Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbijstering na 'actie met doodsverachting' van Pickford: 'Dit is schandalig'

Laatste update:

"Geen discussie mogelijk: hier had rood moeten worden getoond of door de VAR moeten worden ingegrepen. Ik had echt het idee dat Pickford dacht: hij of ik en hopen dat de bal ertussen zit. De overtreding, waarvoor Everton-aanvaller Richarlison in de tweede helft terecht werd weggestuurd, was vanwege het gestrekte been een echte benenbreker. Het uitkomen van Pickford vond ik met buitensporige inzet", zegt Van der Ende, die niet begrijpt waarom de VAR niet ingreep.

In Engeland spreekt men SCHANDE van deze charge op Virgil van Dijk! ????

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 17 oktober 2020

"Onbegrijpelijk. Echt, ik heb geen idee. Het moet haast wel dat hij de beslissing van de scheidsrechter steunde dat het een duel om de bal was. Hier had de VAR echter zijn verantwoordelijkheid moeten nemen." De oud-arbiter heeft volledig begrip voor de boosheid bij Liverpool. "Het stond 0-1 en normaal gesproken had Everton na zeven minuten met tien man verder gemoeten. En dan was er ook nog de afgekeurde 2-3 wegens millimeters buitenspel. Zulke beslissingen zijn niet goed voor het draagvlak van de VAR."

Ook Westerveld is verbijsterd door de beslissing van de arbitrage om geen kaart te geven aan Pickford. "Dit was echt een aanslag. Op de achterlijn blok je (als keeper, red.) de bal, maar je komt niet inspringen met een schaar. Hij komt er echt invliegen op kniehoogte, ongelooflijk", stelt de oud-doelman van onder meer Liverpool zondagochtend in de talkshow van Voetbal International. Ook Westerveld vindt het 'onvoorstelbaar' dat het zelfs geen gele kaart was.

"Schandalig! Ik wil bijna zeggen: ik heb er niet van geslapen. Onvoorstelbaar dat het gebeurd is", vervolgt Westerveld, die niets kan met de redenering dat er geen kaart is gevallen omdat Van Dijk niets meer kon uitrichten met de bal of omdat het buitenspel was. "Als ik de scheidsrechter na de tijd nog een elleboog geef, maakt het toch ook niet uit dat het na de tijd is gebeurd? Daar had een rode kaart op moeten staan. Als ik de berichten moet geloven, ligt hij er minstens een halfjaar uit", treurt Westerveld.

-

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
8
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
14
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties