Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbijstering om nieuwe nummer 9 van Barcelona: 'Dit is beschamend'

Laatste update:

"Van Laudrup, Stoichkov, Romário, Ronaldo, Kluivert, Eto'o, Ibrahimovic en Suárez naar... Braithwaite", zo schrijft een fan cynisch op Twitter. "Legende", grapt een ander over de Deen. "Dit is beschamend", stelt een supporter over de gang van zaken bij Barcelona. Enkele fans spreken hun steun uit en stellen dat Braithwaite nou eenmaal de enige spits in de selectie is. Lionel Messi draagt zoals gewoonlijk nummer 10, aanwinst Sergiño Dest gaat met 2 spelen en Frenkie de Jong speelt wederom met 21. Antoine Griezmann heeft rugnummer 7 toebedeeld gekregen.

Didier Deschamps geeft op een persconferentie aan dat Griezmann mogelijk niet gelukkig is met zijn huidige rol bij Barcelona. Ronald Koeman gaf bij zijn aanstelling bij de topclub aan dat het logisch zou zijn dat de Fransman centraal in de spits zou spelen, maar vooralsnog moet Griezmann het doen met een positie aan de zijkant. Deschamps denkt dat de aanvaller ontevreden is bij Barcelona.

"Ik weet zeker dat hij niet blij is met de huidige situatie bij Barcelona", aldus de bondscoach van Frankrijk. "Ik spreek hem later nog wel hierover. Als hij er publiekelijk iets over zou zeggen, dan denk ik niet dat Koeman dat graag wil horen. Voor mij is het in ieder geval het beste als hij centraal speelt. Hij heeft niet de kwaliteiten van een vleugelspeler. Om de kwaliteiten van Griezmann optimaal te benutten, moet hij op zijn beste positie worden geposteerd."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
9
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties