Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbijstering om Onana: 'Dat je dan niet even je trots opzij kan zetten'

Laatste update:

"Het is best wel bizar eigenlijk", doelt Emanuelson in Leeuwen van Voetbalzone op het plotseling vertrek van Onana uit het trainingskamp van Kameroen. "Dat je er op een WK met de trainer niet kan uitkomen, terwijl hij denk ik voor die ploeg wel belangrijk is. Het is gewoon een uitstekende keeper. Maar dat je dan ook niet even je trots opzij kan zetten. Zo van: 'Oke, de trainer vraagt dit, ik doe dat wel even'. Het is toch een WK. Ik bedoel: een speler droomt ervan om een WK te spelen", zo klinkt het vanuit de analistenstoel. "Ik denk dat je op dat moment je trots opzij moet zetten. Als een trainer vraagt om wat minder risico te nemen, dan doe je dat."

Collega-analist Jos Hooiveld is het volledig eens met de analyse van Emanuelson. "Het is net wat Urby zegt: ik vind het zó jammer, zoiets. Ik denk ook dat hij, toen hij ervoor koos om naar huis te gaan. Elk moment van de dag zou je toch denken van: Oke, wat zijn de jongens nu aan het doen? Het is hetzelfde als dat je weleens geblesseerd bent geweest en je zit niet bij de selectie. En ze spelen een uitwedstrijd. Dan kijk je op de klok en dan denk je: Oke, de jongens hebben ontbijt. Oke, het is 13.00 uur: ze zijn nu aan het eten. Nu liggen ze te slapen, nu zijn ze een warming-up aan het doen."

"En dat gevoel moet denk ik wel 10x100 zijn", gaat Hooiveld verder. "Het is net wat je (Emanuelson, red.) zegt: het is hét podium waar de hele wereld naar kijkt. En daar loop je dan van weg. Ja, ik begrijp dat echt niet. Die trots heb ik ook nog nooit gehad, dat ik ergens voor weg was gelopen. Dat is ook echt zo, maar dan zit je jezelf wel in de weg hoor", zo besluit de voormalig verdediger van onder meer FC Twente, Celtic en Southampton.

Zien we André Onana ooit nog terug op een WK?

Meer nieuws

'Hij wil absoluut niet meer terug naar Ajax en Ajax rekent ook niet meer op hem'
9
Deze 10 voetbalvrouwen maken kans op de titel WAG 2024!
0
Bizar: 'Assistent NAC brandt eigen spelers achter de rug om volledig af'
6
Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney
8
Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
8
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties