Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbijstering over interesse Man United in 'Barça-miskoop': 'Laat niets zien'

Laatste update:

"Ik denk dat Manchester United geen schijn van kans heeft in de transfermarkt en ik denk ook niet dat Barcelona hem zomaar zal verkopen", concludeert Nicol. "Dat zal ook geen gemakkelijke opgave zijn, want hij heeft in Barcelona nog helemaal niets laten zien. Dembélé heeft zijn transfersom nog helemaal niet waargemaakt. Daarnaast zijn er ook grote twijfels over zijn houding buiten het veld. Dat past helemaal niet bij de filosofie van Manchester United. Bij die club ligt de focus trouwens vaak op het laten doorstromen van jeugdspelers."

De Franse aanvaller is niet van plan om zijn tot medio 2022 lopende contract in het Camp Nou nu al in te leveren, zo klinkt het. Dembélé wil eerst volledig herstellen van de zware hamstringblessure die hem al bijna een halfjaar aan de kant houdt, om vervolgens voor zijn kansen te vechten bij Barcelona. In de Spaanse media verschenen recentelijk verhalen dat de Catalaanse grootmacht bereid is om Dembélé van de hand te doen, mits er een aantrekkelijk bod binnenkomt. Naar verluidt ligt de vraagprijs voor de blessuregevoelige buitenspeler op minstens zestig miljoen euro.

Ondanks de reeks aan blessures kwam Manchester United uit bij Dembélé, die in 2017 voor 105 miljoen euro werd overgenomen van Borussia Dortmund. De Fransman in Spaanse dienst wordt gezien als alternatief voor Jadon Sancho. Laatstgenoemde heeft een prijskaartje van 120 miljoen euro om zijn nek hangen, waardoor het onwaarschijnlijk lijkt dat geïnteresseerde clubs tijdens de aanhoudende coronacrisis zaken willen doen. Manchester United is door Corriere Torino in verband gebracht met Federico Chiesa, die Fiorentina zestig miljoen euro zou moeten opleveren. De clubs zouden al een akkoord hebben bereikt, al moet de speler zelf nog tot een definitief besluit komen.

Vind jij ook dat Ousmane Dembélé niets toevoegt aan Manchester United?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties