Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verbolgen hoofdsponsor WBA dreigt: Anelka weg of geldkraan dicht'

Laatste update:

De eigenaar van sponsor Zoopla is een Joodse zakenman en hij zou een flink dreigement hebben geuit op de burelen van the Baggies. Als Anelka ooit nog in actie komt voor de club, draait Zoopla de geldkraan dicht.

Anelka verklaarde na zijn goal dat het gebaar was bedoeld voor zijn vriend Dieudonné, een omstreden Franse cabaretier. ""Het was bedoeld voor een Franse komediant die Nicolas goed kent. Hij gebruikt dit gebaar in zijn act en Nicolas wilde het doelpunt gewoon aan hem opdragen."

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
21
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties