Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbolgen Janssen begrijpt er niets van: 'Zo ga je niet met een speler om'

Laatste update:

Janssen vertelt in gesprek met TC Tubantia dat hij zonder Brama nooit meer zo stabiel en goed had gespeeld. "Wout is een intelligente speler en tactisch sterk. Wij hielden het elftal bij elkaar en hadden oog voor de organisatie en de restverdediging. Wout dichtte de gaten, waardoor anderen konden excelleren", aldus Janssen, die niet begrijpt dat trainer Gonzalo Garcia Garcia dit seizoen zo weinig gebruikt maakt van Brama, 'de meest ervaren speler' van FC Twente.

"Daar kan ik met de kop niet bij. Als ik nu trainer was van een Eredivisie-ploeg, haalde ik hem meteen op. Zet naast hem nog een controlerende middenvelder en een creatieve nummer tien ervoor en je hebt in de Eredivisie uitstekend voor elkaar." Janssen kan de 'affaire Brama' die in februari speelde nog altijd niet bevatten. Destijds vertelde de technische staf van FC Twente, met keeperstrainer Sander Boschker voorop, in gesprek met boze fans dat Brama voor wrijving zorgde binnen de selectie en dat de middenvelder niet 'de redder' was zoals de supporters hem zagen.

Janssen vindt de affaire onbegrijpelijk en pijnlijk. "Zo ga je niet om met een speler die zoveel heeft betekend voor de club. Het getuigt van weinig respect van de trainer. Ik heb Wout en Sander ook allebei gebeld nadat de tapes waren uitgelekt. Dat zijn toch de jongens waar ik mee heb gespeeld. Voor iedereen was dit een vervelende situatie."

"Ik overdrijf echt niet als ik stel dat ik vind dat Wout misschien wel de grootste speler is uit de historie van de club. Hij is kampioen geworden in 2010 en toen niemand naar Twente wilde, heeft hij in de Eerste Divisie de handschoen opgepakt en is hij weer kampioen geworden", stelt Janssen, die ook bij Ajax landskampioen werd. De oud-spelmaker vindt de titel met FC Twente iets specialer.

"Was ook mooi, maar toch anders. Bij Ajax wilde half bekend Nederland vrienden met je zijn. Op het feest bij Ajax kwam Afrojack langs, bij FC Twente hadden we Jannes. Snap je het verschil? Bij FC Twente kwamen de emoties van dieper. FC Twente is zonder twijfel de mooiste periode uit mijn loopbaan geweest. Die supporters, het enthousiasme rond de club. En dat is nog steeds zo. Het voetbal is niet veel, maar de mensen blijven maar komen. Uniek."

Ben jij het eens met Theo Janssen?

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
78
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties