Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bart Verbruggen is niet blij met de bekertjes bier richting Antoine Griezmann

Laatste update:

"Dat moeten we eigenlijk niet doen", vertelt Verbruggen wanneer hij van Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters hoort over de bekertjes bier die vanuit het publiek richting Griezmann werden gegooid. "Weet je, die Oranje-fans komen zo massaal en zijn zo fanatiek, dat is supermooi."

"Dat voelen we echt heel erg. Daar krijgen we heel veel energie en een goede vibe van. Dat is emotie, maar dat moeten we niet doen. Dat hoort niet thuis op een voetbalveld", aldus de doelman die ook tegen Frankrijk een betrouwbare indruk maakte.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Maar alsnog zijn we superblij met onze Oranje-fans", krijgen de Nederlandse supporters die vrijdag aanwezig waren in de Red Bull Arena in Leipzig een compliment uitgedeeld van Verbruggen.

Perez


Kenneth Perez sprak in EK Praat kort over de bekertjes met bier richting Griezmann. "Het stelt niet zoveel voor, het is geen bom of zo, maar het is zó plat. Nederland wordt al gezien als een plat volk." Later in de wedstrijd werd er nog massaler bier het veld op gegooid toen scheidsrechter Anthony Taylor het doelpunt van Xavi Simons afkeurde. De stadionspeaker riep de fans op om niets meer te gooien.

Sterk optreden


Verbruggen schaarde zich andermaal tussen de uitblinkers van Oranje. "Ik ben blij dat ik twee keer heb kunnen ingrijpen. Maar het is bij twee keer gebleven, dat is een compliment voor het hele team. We waren defensief heel solide."

"Misschien dat je iets meer wil creëren, maar ik denk dat we heel veel positieve dingen kunnen halen uit de defensieve performance, ja. We hebben weinig schoten op goal gekregen, dat is superpositief", is Verbruggen zeer complimenteus richting de achterste linie van het Nederlands elftal.

"We wisten dat Frankrijk heel goed is in de counter. Dat zij niet gevaarlijk zijn geworden uit de counter, is denk ik ook heel positief. We kunnen uit deze wedstrijd heel veel positieve dingen halen en meenemen naar Oostenrijk." Oranje sluit de poulefase dinsdag in Berlijn af tegen Oostenrijk, met 18:00 uur als aanvangstijdstip.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse komt vlak voor middernacht met schitterend nieuws voor alle supporters
38
Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
3
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
1
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
190
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
13
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties