Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verdediger van ADO maakt droomtransfer naar Benfica

Laatste update:

"Ik voel mij enorm gelukkig om bij een club van deze dimensie te zijn. Het is een droom die uitkomt, dit is een grote stap die ik in mijn nog jonge carrière zet. Benfica is een grote club met uitstekende faciliteiten, een club die wereldwijd bekend is. Het feit dat Benfica altijd op het hoogste podium meedoet, trok mij zeer aan. Het was makkelijk om 'ja' te zeggen."

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Ebuehi noemt Benfica op de officiële website 'de beste Portugese club': "De afgelopen jaren is Benfica kampioen geworden en men heeft een zekere staat van dienst in Europa. Het is een geweldige club. De fans kunnen verwachten dat ik hard ga werken. Ik wil het team helpen om de doelstellingen te bereiken", besluit de geboren Haarlemmer.

De drievoudig international van Nigeria leek in januari al over te stappen naar Benfica, maar die transfer ketste op het laatste moment af. "De clubs zijn in gesprek geweest, maar ik ben nog gewoon hier. Daar ben ik blij mee. Het is niet zo dat ik weg moet of weg wil", vertelde hij begin februari op de website van de nummer zeven van de Eredivisie.

Ebuehi speelde voor DSOV, SV Hoofddorp, VV Young Boys en HFC Edo alvorens hij in de zomer van 2013 bij ADO terechtkwam. Hij debuteerde in een wedstrijd tegen Feyenoord in de Eredivisie en in totaal kwam Ebuehi in het Cars Jeans Stadion tot één doelpunt en drie assists in 82 officiële wedstrijden.

Denk jij dat Tyronne Ebuehi gaat slagen bij Benfica?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties