Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verdediger weigert zich te melden bij Heracles: 'Hij zit in Engeland'

Laatste update:

Heracles heeft de Australiër, die nog actief was op het WK in Brazilië, volgens Voetbal International formeel aangezegd dat de speler 'in gebreke is gebleven'. Davidson denkt vermoedelijk dat zijn contract is afgelopen, maar de Tukkers verlengden onlangs automatisch de verbintenis, omdat Davidson heeft verzuimd het contract voor 15 mei op te zeggen.

"Zo staat het in de cao en daar houden wij aan vast", zegt voorzitter Jan Smit tegen het weekblad. "Doordat hij zich maandag niet heeft gemeld, heeft Jason niet aan zijn verplichtingen voldaan. Wat ik begrepen heb, is hij in Engeland op zoek naar een nieuwe club. Misschien biedt dat een oplossing." Volgens de Birmingham Mail overweegt West Bromwich Albion zich met Davidson te verstreken.

Smit is met de zaakwaarnemer van de ex-speler van onder meer Paços de Ferreira in gesprek om 'een schikking te treffen': "Dan moet je denken aan financiële compensatie of een andere linksback", legt de preses uit. Davidson, die ook een Grieks paspoort bezit, werd eerder ook in verband gebracht met Fulham.

Is Jason Davidson volgens jou goed genoeg voor de Premier League?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties