Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verdonk en Mazraoui getipt: 'Het zal kraamkamer blijken voor nieuw talent'

Laatste update:

Been verwacht dat de verschillen tussen Ajax, PSV en Feyenoord komend seizoen minder groot zullen zijn. "Waarom? PSV heeft de ploeg aardig bij elkaar weten te houden en Feyenoord heeft een goede zet gedaan door Jordy Clasie terug te halen. Een jongen die vooruit denkt en de eerste bal direct vooruit speelt. Dat vind ik heel belangrijk voor het middenveld."

De analyticus gaat dan ook extra letten op Clasie, maar ook Feyenoord-verdediger Calvin Verdonk trekt zijn aandacht. "Hij had verwacht dat hij bij het tweede moest beginnen, maar krijgt een kans en pakt die ook. Vind ik mooi. (...) En bij Ajax vind ik Noussair Mazraoui een heerlijke speler. De Eredivisie zal weer een kraamkamer blijken voor nieuw talent."

Been verwacht dat Fortuna Sittard en FC Emmen het zwaar gaan krijgen. "In De Graafschap zie ik wel een verrassing, in de zin van: zij blijven er in. Zij kunnen in thuiswedstrijden steunen op de twaalfde man en hebben recent nog op het hoogste niveau gespeeld. Ik zet ook vraagtekens bij Excelsior. Zij missen, na het vertrek van Mike van Duinen, doelpunten."

Wie verwacht jij dat er landskampioen wordt komend seizoen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
16
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
38
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties