Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vereerde' Bojan maakt seizoen af in Bundesliga

Laatste update:

"Bojan is een speler met een uitstekende staat van dienst en heeft zich met volle overtuiging voor de rest van het seizoen aan ons verbonden. De sportieve en financiële omstandigheden maakten dat we Bojan konden aantrekken en hij vult nu de vacature in die in de voorhoede was ontstaan. We verheugen ons op zijn sportieve meerwaarde", aldus sportief directeur Rouven Schröder op de officiële website van Mainz.

Trainer Martin Schmidt is eveneens verguld met de komst van de enkelvoudig international van Spanje: "Bojan is een voetballend goede, doelgevaarlijke en creatieve aanvallende middenelder die ook voorin op verschillende posities uit de voeten kan." Bojan zegt zelf het 'een eer' te vinden om bij Mainz te voetballen: "De club geeft mij de mogelijkjheid om opnieuw een Europese topcompetitie te ontdekken." De aanwinst traint maandag om 10.00 uur voor het eerst mee bij zijn nieuwe tijdelijke werkgever.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Een geschikte club voor Bojan Krkic?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
0
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
38
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties