Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vergeleken bij Affane is Zlatan Ibrahimovic een echte teamspeler'

Laatste update:

De negentienjarige Zweed maakte zichzelf onmogelijk tijdens een wedstrijd van de beloften, waarin Affane constant wegwerpgebaren maakte en zelfs het veld verliet. Ruud Brood stoorde zich mateloos aan de 'vervelende trekjes' en besloot om de aanvaller uit zijn selectie te zetten. Affane was het daar niet mee eens en zondag werd de samenwerking in onderling overleg verbroken.

Volgens algemeen directeur Marcel van den Bunder van Roda was dat meer dan logisch: "Vergeleken bij Amin Affane is Zlatan Ibrahimovic een echte teamspeler. Dan weet je genoeg", zegt hij in Voetbal International. "Affane was onhandelbaar. Als je goed kunt voetballen en het zit niet goed in je kop, dan kom je er niet. Je mag best een moeilijke jongen zijn en een vrijgevochten karakter hebben, maar er zijn grenzen."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties