Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verhaal van Ruud Vormer bij Club Brugge wordt triester en triester

Laatste update:

Vormer, die in Brugge nog een eenjarig contract heeft, kreeg eind juli te horen dat hij transfervrij mocht vertrekken. De middenvelder behoorde daarop nog slechts tweemaal tot de wedstrijdselectie van Club. Vormer komt al sinds augustus niet meer in de plannen van Hoefkens voor, terwijl hij in de jaren daarvoor steevast basisspeler en zelfs aanvoerder was van de regerend landskampioen. Zaterdag kreeg het toch al moeizame huwelijk een nieuwe dimensie.

Club werkte tegen Westkapelle de eerste oefenwedstrijd in de WK-break af. De vierdeklasser werd met 8-0 over de knie gewerkt. De pas zeventienjarige Mathis Servais maakte een hattrick. Vormer reisde niet af voor het duel. "Ik zat thuis. Ik heb een uurtje geslapen", vertelde hij bij het WK-programma. "Ik denk niet dat ze me nog nodig hebben, al weet je nooit in voetbal. In mijn hoofd heb ik al een beetje afscheid genomen van Club Brugge. Ik heb nog een contract tot 1 juli en dat ga ik uitdoen. Daarna zien we wel."

Vormer maakte in september 2014 de overstap van Feyenoord naar Brugge. De middenvelder met de karakteristieke, strak achterover gelakte coupe groeide al snel uit tot clubicoon in het Jan Breydelstadion. In januari 2016 droeg Vormer voor het eerst de aanvoerdersband om zijn arm, en ruim twee jaar later verdiende hij een debuut voor het Nederlands elftal. Vorig seizoen begonnen zijn aantal speelminuten echter terug te lopen. Een uitgaande transfer ging destijds echter niet door.

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Lijnders kan na naderend vertrek bij Liverpool weer aan de slag als hoofdtrainer
4
Hulshoff stopt door Slot als assistent bij Oranje; Koeman vindt direct vervanger
17
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
9
Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
12
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
67

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties