Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verheijen haalt uit: 'Dat krijg je ervan als je een nobody aanstelt, Ferguson'

Laatste update:

Verheijen zette eerder dit seizoen al enkele malen vraagtekens bij de manier waarop bij Manchester United wordt omgegaan met de fysieke belasting en training van de spelers. Zo had hij het laatst over de 'prehistorische' trainingsmethodes van Moyes. Een dag na de eliminatie van the Mancunians in de Capital One Cup haalt de Nederlander niet alleen uit naar Moyes maar ook naar Ferguson. "Op de eerste plaats, voor alle duidelijkheid, is David Moyes verantwoordelijk voor de totale chaos van dit seizoen, nota bene met exact dezelfde spelers die vorig seizoen kampioen zijn geworden."

"In de afgelopen zes maanden zijn de prehistorische trainingsmethodes, de oppervlakkige tactische kennis en de zwakke managementkwaliteiten van Moyes aan het licht gekomen", zo luidt de tirade van Verheijen. "En of je nu tweehonderd miljoen euro aan nieuwe spelers uitgeeft, dat lost het probleem niet op. Ook nieuwe spelers zullen onder deze manager geblesseerd raken of op een andere positie opgesteld worden. Moyes doet er binnen zijn grenzen van bekwaamheid van alles aan om zijn werk zo goed mogelijk uit te voeren. En dus kun je eigenlijk ook niet meer van hem verwachten."

"Bovendien heeft hij zichzelf niet aangesteld", benadrukt Verheijen. "Om bij de kern van het probleem te komen moeten we kijken naar degene die hier allemaal verantwoordelijk voor is: Sir Alex Ferguson. Hij koos voor een relatieve nobody die hem toestemming gaf om achter de schermen mee te blijven kijken. Als Manchester United voor iemand als José Mourinho had gekozen, zou de rol van Ferguson over zijn geweest. Ook achter de schermen. Maar als je dan een nobody aanstelt, zorg er dan tenminste voor dat de technische staf blijft in plaats van dat die nobody allerlei onwetende coaching friends aanstelt. Dat krijg je ervan. Na de eerdere discussies over de capaciteiten van Moyes om een grote club te trainen, is het nu tijd om het grootste probleem te analyseren: Sir Alex Ferguson."

Raymond Verheijen heeft gelijk

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
0
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties