Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verheugd' Willem II communiceert contractnieuws over belangrijk tweetal

Laatste update:

Beide spelers hebben overeenstemming bereikt over een tweejarige verbintenis. De 26-jarige aanvaller Andrade ligt sinds 2013 vast bij Willem II en in totaal speelde hij 56 wedstrijden voor de club. Hij maakte achttien doelpunten. Ook de 25-jarige Heerkens ligt vast sinds medio 2013, hij speelde in totaal 43 duels (1 goal).

"We zijn verheugd over de contractverlenging van beide spelers. Bruno en Freek hebben al veel wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en weten wat er van hen verwacht wordt. Bruno is een geweldige aanvaller die zich met doelpunten en assists heeft bewezen. Freek is een multifunctionele verdediger en een echte professional", laat technisch manager Carlos Aalbers weten.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties