Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verjaardag PSV loopt uit op debacle tegen SC Cambuur

Laatste update:

Het was door het honderdjarig bestaan een feest in het Philips Stadion en de thuisploeg zou de slingers moeten ophangen. Daar was PSV echter niet toe in staat. In de eerste helft hanteerde de formatie van Phillip Cocu een te laag tempo en was men slordig. Cambuur voetbalde daarentegen met bravoure en pit en dook zelfs bij wijlen gevaarlijk op voor het doel van Jeroen Zoet. De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Adam Maher, die na zeven minuten in kansrijke positie naast schoot. Even later knalde Jody Lukoki na zwak uitverdedigen van Joshua Brenet in het zijnet. De beginfase ging redelijk gelijk op.

Na het eerste kwartier nam PSV echter meer het initiatief. Aanvoerder Georginio Wijnaldum kreeg na twintig minuten een goede kans, maar hij volleerde naast. De Brabanders konden echter niet echt een vuist maken, mede doordat Cambuur voor elke meter vocht. De ploeg kreeg nog één kansje om te scoren, maar Memphis Depay mikte een vrije trap over. De gastheer werd bij rust op een licht fluitconcert getrakteerd door de supporters. Diezelfde fans stonden vijf minuten na de onderbreking op de banken. Jorrit Hendrix, de vervanger van de geblesseerde Karim Rekik, trof na een indirecte vrije trap de lat.

Cambuur kwam wat meer onder druk te staan, maar de pressie van PSV hield kortstondig aan. Cocu bracht derhalve Zakaria Bakkali in de ploeg voor Depay en twintig minuten voor tijd kwam Florian Jozefzoon ten koste van Ji-Sung Park binnen de lijnen. Het ontbrak PSV gewoonweg aan stootkracht en Cambuur was ook in de tweede helft niet van plan om zich te verstoppen. Ruim een kwartier voor tijd deden de Friezen weer eens een poging, maar de kiezelharde vrije trap van Kevin Brands, de zoon van PSV-directeur Marcel Brands, bleek een prooi voor Zoet. Brands kreeg even later wederom een goede mogelijkheid.

Hij snelde langs Brenet, die Brands even vasthield, maar uiteindelijk liep de aanval met een sisser af. De tijd begon te dringen voor PSV en het publiek ging er nog eens achterstaan. Tien minuten voor tijd had Leonard Nienhuis moeite met een vrije trap van Stijn Schaars, maar hij hield zijn doel schoon. Daar kon ook Ola Toivonen, die inviel voor de tegenvallende Maher, niets aan veranderen. De Zweed miste vijf minuten voor tijd een reuzenkans. Cambuur verloor hierdoor voor het eerst in de historie niet bij PSV, terwijl PSV wederom puntverlies leed.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties