Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verjaardagsfeest Ronaldo zorgt voor scheve gezichten binnen selectie'

Laatste update:

Ronaldo werd afgelopen week dertig jaar en had enkele weken geleden al besloten om 100 à 150 mensen uit te nodigen voor zijn verjaardagsfeest, zaterdagavond in een restaurant in Madrid. Het feest, dat tot diep in de nacht duurde, werd op social media zaterdagavond en zondag uitvoerig besproken. Al snel werden video's van lachende spelers en een video van Ronaldo met de Colombiaanse zanger Kelvin Roldán massaal gedeeld. De gemiddelde fan heeft er geen begrip voor dat Ronaldo en een deel van de selectie na een dergelijke nederlaag zin had om de bloemetjes buiten te zetten.

Spaanse media verzekeren dat enkele spelers van Real Madrid vanaf maandag bij Ronaldo om opheldering gaan vragen. Hoewel de complete selectie voor het feest was uitgenodigd, kwamen alleen Marcelo, Pepe, Keylor Navas, Sami Khedira, Fabio Coentrao, Luka Modric en James Rodríguez opdagen. Van de technische staf of het bestuur waren Paul Clement, Fernando Hierro en Chendo van de partij. De rest van de selectie koos ervoor om na de aftocht uit het Vicente Calderón naar huis te gaan en daar ook de rest van de avond te blijven.

-
Cristiano Ronaldo had zijn verjaardagsfeest moeten uitstellen

Meer nieuws

Bosz gaat tijdens persconferentie PSV in op beschuldigend statement van Noa Lang
1
PSV moet door keuze Utrecht vermoedelijk diep in de buidel tasten voor Flamingo
4
Manchester City verzekert zich van komst Amerikaans wonderkind (14) in 2027
9
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
8
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
38
'PL-clubs kunnen bijvoorbeeld een Geertruida dan gratis bij Feyenoord oppikken'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties