Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verkeerde landing na omhaal betekent slecht nieuws voor Krul en Anita

Laatste update:

De 31-jarige Coloccini liep de blessure op een merkwaardige manier op. In de wedstrijd tegen Southampton werd de ploeggenoot van Tim Krul (overigens ook geblesseerd) en Vurnon Anita teruggedrongen naar de eigen cornervlag, waarna hij de bal naar voren bracht met een acrobatische omhaal. Coloccini kwam echter verkeerd neer en brak twee botjes in zijn rug, waardoor hij voorlopig buitenspel staan.

Pardew laat aan de BBC weten dat Coloccini naar Argentinië is afgereisd, waar hij behandeld zal worden door de medische staf van de nationale ploeg. "Er is op dit moment niets dat hij kan doen", baalde Pardew. "Het is nog niet bekend hoelang hij buitenspel staat, maar het gaat waarschijnlijk om een periode tussen drie en zeven weken." Newcastle speelt donderdagavond in de Europa League tegen Anzhi Makhachkala en Coloccini's plek zal waarschijnlijk worden ingenomen door winteraankoop Mapou Yanga-Mbiwa.

Meer nieuws

Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
1
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
18
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
14
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
27
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
433

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties