Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verkiezingsstrijd Barça nadert apotheose: drie concurrenten voor Laporta

Laatste update:

Laporta (10.257), Font (4.710), Freixa (2.821) en Roussaud (2.510) voldeden maandag bij het officieel maken van de kandidatuur aan de eis van tenminsten 2.257 handtekeningen van de socio's, de supporters van Barcelona. De overige presidentskandidaten Agusti Benedito, Pere Riera, Jordi Farré, Lluis Fernández Ala en Xavi Vilajoana haalden onvoldoende handtekeningen op en doen derhalve niet langer mee in de strijd om het voorzitterschap in het Camp Nou.

Meer: Berucht ‘contractservetje’ van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag

Laporta droomt van Messi als boegbeeld Barça bij 125-jarig bestaan

De presidentskandidaat doet er alles aan om de spelmaker te behouden voor Barcelona.Lees artikel

In de Spaanse media geldt Laporta als de grote favoriet voor de verkiezingen in Barcelona. De ervaren bestuurder was tussen 2003 en 2010 ook al de preses van de club. Font, die via Twitter pleit voor transparantie bij de verkiezingen, wordt in Catalonië gezien als de grootste concurrent van Laporta. Laatstgenoemde maakte tijdens zijn eerste ambtstermijn de doorbraak mee van Lionel Messi, wiens contract na dit seizoen afloopt. De presidentskandidaat wil er, mits hij verkozen wordt tot nieuwe voorzitter, alles aan doen om de Argentijnse spelmaker voor de club te behouden.

"Ik hoop dat Leo er nog steeds is als we het 125-jarig bestaan (in 2024, red.) van Barcelona vieren", zo liet Laporta maandag weten in een uitgebreid interview met Goal. "Het zou echter geweldig zijn als we samen met Messi de 125ste verjaardag van Barcelona kunnen vieren. Dat zou een fantastisch slot van zijn loopbaan zijn." Laporta denkt dat hij de aangewezen persoon is om Messi te overtuigen van een langer verblijf in Barcelona. "Omdat ik de waarheid spreek. Ik heb de meeste ervaring en ambitie en ben in de ogen van Messi de meest geloofwaardige presidentskandidaat. Ik ben er trots op dat Lionel zegt dat alle beloftes die ik hem heb gedaan zijn uitgekomen", aldus de presidentskandidaat.

Wie denk jij dat de nieuwe voorzitter wordt van Barcelona?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
20
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties