Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verlegen Mancunian moet na acht jaar op Engelse les van Van Gaal'

Laatste update:

Ángel Di Maria, Marcos Rojo, Radamel Falcao en Ander Herrera zijn inmiddels ingeschreven voor Engelse lessen, twee keer per week. David de Gea, bezig aan zijn vierde seizoen op Old Trafford, mag zich eveneens in de schoolbanken melden. Britse media verzekeren dat Van Gaal verbaasd was over het gebrekkige Engels van Antonio Valencia, die al sinds 2006 in Engeland speelt: eerder voor Wigan Athletic en sinds 2009 voor Manchester United.

Valencia, goed voor 282 duels met Wigan en Manchester United, staat erom bekend dat hij een verlegen persoon is; hij heeft zelfs nog nooit een interview in het Engels gegeven. Di Maria en Rojo spreken nauwelijks Engels, terwijl Falcao en Herrera, samen met De Gea, op een hoger niveau zullen beginnen. Juan Mata heeft geen moeite met de Engelse taal en heeft geen extra lessen nodig.

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
22
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
7
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties