Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verlies met vervelende gevolgen voor Italianen

Laatste update:

Kroatië, dat vrijdag in een EK-kwalificatiewedstrijd met 1-1 gelijkspeelde tegen Italië, gaat de ploeg van bondscoach Antonio Conte voorbij op de wereldranglijst. Dat houdt in dat Italië in juli bij de loting voor de kwalificatiereeks van het WK van 2018 geen groepshoofd is, maar dat het in pot 2 gaat. Nederland is, ondanks de mindere prestaties onder Guus Hiddink, wel groepshoofd in de Europese kwalificatie voor het WK van 2018. Nederland hoeft op de FIFA-ranking wat betreft Europese landen alleen buurlanden Duitsland en België voorrang te verlenen.

Portugal speelde in Zwitserland zonder Cristiano Ronaldo en de aanval van de Zuid-Europeanen bestond mede daardoor uit Silvestre Varela, Éder en Ricardo Quaresma. Die laatste twee waren betrokken bij het openingsdoelpunt (en enige doelpunt), even na rust. Quaresma gaf de bal op heerlijke wijze voor, met de buitenkant van zijn voet, en Éder rondde af. Even daarvoor had Italië de paal geraakt: Leonardo Bonucci gaf de bal met zijn hoofd net niet de juiste richting mee, toen Andrea Pirlo voorzette uit een vrije trap.

Voor rust waren vooral terugspeelballen onderwerp van gesprek. Keeper Salvatore Sirigu van Italië verspeelde de bal na een terugspeelbal, maar hij had geluk dat Andrea Ranocchia op de lijn redding bracht op een inzet van Éder. Diezelfde Ranocchia had later zelf een dramatische terugspeelbal in huis, maar nu was Sirigu bij de les op een poging van Joao Moutinho. In de tweede helft, na de openingsgoal van Éder, ging Italië op zoek naar een gelijkmaker, maar die zou niet vallen.

Daar is-ie: de prachtige assist van Ricardo Quaresma op Eder, in de oefeninterland tussen Italië en Portugal (Y) Genieten!

Posted by voetbalzone on dinsdag 16 juni 2015

-
Is Antonio Conte de juiste bondscoach voor Italië?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties