Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verloofde van bankzitter houdt Guardiola verantwoordelijk voor CL-exit

Laatste update:

De blonde presentatrice annex journaliste uit Oekraïne doet haar beklag over Guardiola op haar YouTube-kanaal. "Ik mag dit misschien niet zeggen en Oleksander verbiedt het me ook wel misschien, maar, en dan blijf ik nog netjes, de uitschakeling is volledig op het conto van Guardiola te schrijven. Op zo'n cruciaal moment de tactiek veranderen is echt een doodzonde. Waarom met drie verdedigers spelen als de spelers zelf dat helemaal niet zien zitten? Ik heb echt geen woorden voor die opstelling."

Zinchenko sprak bij het zwembad met zijn verloofde over de situatie bij Manchester City.

"Kijk naar de selectie van Manchester City en naar de spelers die op de bank zitten. Er zijn maar weinig clubs in de wereld die over dergelijke middelen beschikken", voegt Sedan daaraan toe in haar analyse. Zinchenko, die ook zijn opwachting maakt in de reportage, lijkt het eens te zijn met zijn verloofde. "We hebben heel veel topspelers met een schat aan ervaring. Zij weten heel goed dat we met een dergelijke tactiek altijd een speler tekort komen in de voorhoede."

Zinchenko doet tevens een boekje open over Guardiola in de nasleep van de pijnlijke uitschakeling tegen Olympique Lyon in het miljardenbal. "Hij kwam na de wedstrijd niet eens in de kleedkamer kijken. Hij heeft ook geen woord gezegd. Maar wat valt er ook te zeggen als het al duidelijk is waarom we zijn uitgeschakeld", aldus Zinchenko, die in de confrontatie met de Fransen de gehele wedstrijd op de bank bleef zitten.

Is Josep Guardiola inderdaad verantwoordelijk voor de uitschakeling van Manchester City?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
13
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties