Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verloren zoon levert bizar salaris in en keert terug naar Brazilië'

Laatste update:

De 31-jarige Braziliaan gaat naar verluidt 137.500 euro per week verdienen en een contract tekenen voor één jaar met een optie op een tweede seizoen. Santos heeft een investeerder bereid gevonden om twee derde van het salaris van de verloren zoon voor zijn rekening te nemen. Die partij zou dat geld dan door commerciële activiteiten van Binho terug kunnen verdienen.

Robinho, die in China tot drie doelpunten in tien wedstrijden kwam en er 10,5 miljoen euro op jaarbasis verdiende, verdedigde eerder de kleuren van Real Madrid, Manchester City en AC Milan. Santos-voorzitter Modesto Roma zei in november overigens nog niet te rekenen op een terugkeer van Robinho: "Hij is een idool, maar we onderhandelen niet over een terugkeer. We hebben het geld niet. Ja, het zou een droom zijn, maar ik denk niet dat het lukt."

Een verstandig besluit van Robinho?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties