Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermaelen diep onder de indruk: 'Zijn start bij Barça is ongelofelijk'

Laatste update:

Arthur werd afgelopen zomer voor ongeveer dertig miljoen euro opgepikt bij Grêmio, maar moest zich in zijn eerste weken vooral tevreden stellen met invalbeurten. Tegen Tottenham kon Arthur echter rekenen op een basisplaats en speelde hij een uitstekende wedstrijd. "Hij is een goede speler. Natuurlijk heeft hij meer wedstrijden nodig om zich aan te passen, maar zijn start bij Barça is ongelofelijk", wordt Vermaelen geciteerd door Mundo Deportivo.

"Hij beschikt over duelkracht en de technische bagage om de absolute top te halen", vervolgt de verdediger van de Catalanen vol lof over Arthur. Vermaelen was tegen Tottenham zelf kort invaller. Mede dankzij twee doelpunten van Lionel Messi zegevierde Barcelona uiteindelijk met 2-4 over de Engelsen. "Het was een ongelofelijke wedstrijd, met veel doelpunten en kansen voor beide teams. Het was fantastisch."

Behalve Messi blonk ook Jordi Alba uit in Londen: de linksback leverde in totaal liefst drie assists af en had daarmee een groot aandeel in de zege op Tottenham. Vermaelen prijst de samenwerking tussen Messi en Alba. "Ze begrijpen elkaar nu al twee seizoenen uitstekend. Jordi is in staat om de achterlijn te halen en de bal vervolgens terug te leggen op Messi. Een uitstekend duo", zo oordeelt de Belgisch international.

Ben jij ook zo onder de indruk van Arthur Melo?

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
0
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
19
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
7
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties