Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermaelen zet loopbaan voort in Stadio Olimpico

Laatste update:

Gehinderd door blessureleed bleef Vermaelens inbreng in Camp Nou de laatste twee jaar beperkt tot elf wedstrijden in LaLiga, vijf in de Copa del Rey en drie in de Champions League. Na de komst van Samuel Umtiti werd het uitzicht op speeltijd nog schaarser voor de Belgisch international en dus keek hij om zich heen voor een oplossing.

Zondag arriveerde de verdediger reeds in Rome voor de medische keuring bij zijn nieuwe club. Die doorstond hij ondanks zijn medisch verleden met succes en nu heeft Roma laten weten dat het de dertigjarige Vermaelen binnen heeft. Aan het eind van dit seizoen kunnen i Giallorossi hem voor een reeds afgesproken bedrag permanent contracteren.

Zó, daar staat-ie! Thomas Vermaelen is zojuist in Rome geland voor een medische keuring! #asroma #barcelona #giallorossi

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk je dat Thomas Vermaelen, indien hij fit blijft, een meerwaarde zal zijn voor AS Roma?

Meer nieuws

Foden schiet Manchester City razendsnel op voorsprong met fantastische goal
0
Bram van Polen neemt emotioneel afscheid en wordt zelfs door uitvak toegezongen
0
Live meepraten in de Süper Lig: Galatasaray - Fenerbahçe
3
Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
9
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
2
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties