Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vermeend doelwit uit Eredivisie intern geen optie voor Feyenoord'

Laatste update:

Hans Nijland denkt overigens niet dat Feyenoord daadwerkelijk in staat is om Strand Larsen aan te trekken aankomende zomer. De voormalig algemeen directeur van FC Groningen vermoedt dat de 22-jarige spits komende zomer een clubrecord gaat neerzetten als het gaat om hoogste uitgaande transfer ooit bij de Trots van het Noorden. "Dat zou mij niet verbazen", aldus Nijland vorige week bij VoetbalTijd.

Het huidige record bij FC Groningen staat op naam van Marcus Berg, die in 2009 voor een bedrag van 9,5 miljoen euro werd verkocht aan Hamburger SV. Nijland vermoedde dus dat Strand Larsen duurder zal worden. De link tussen de Noorse spits en Feyenoord werd vorige week gelegd door Cristian Willaert van ESPN, die zei dat de aanvaller genoemd wordt in De Kuip. "Ik las dat hij in verband wordt gebracht met Feyenoord, maar daar kan ik me niets bij voorstellen", reageerde Nijland. "Feyenoord kan deze jongen niet betalen. Dat zal Mark-Jan Fledderus (technisch directeur van FC Groningen, red.) echt niet doen, schat ik in."

Strand Larsen kwam in 2020 voor iets meer dan een miljoen euro over van Sarpsborg uit Noorwegen. De spits kwam dit seizoen tot 15 goals en 1 assist in 30 officiële duels, nadat hij vorig jaar al 9 keer scoorde en 6 assists gaf in 32 wedstrijden voor de Eredivisionist. "Ik vind het een geweldige spits, die ik soms vergelijk met Alexander Sörloth", aldus Nijland, doelend op de landgenoot van Strand Larsen, die eerder voor Groningen speelde.

Sörloth werd in januari 2016 met grote verwachtingen overgenomen van Rosenborg, dat een forse vergoeding van ongeveer een half miljoen euro ontving. De landgenoot en voorganger van Strand Larsen had in de Eredivisie moeite om te aarden en werd na anderhalf jaar doorverkocht aan FC Midtjylland. Pas daar bloeide Sörloth op en verdiende hij een toptransfer van negen miljoen euro naar Crystal Palace. Inmiddels verhuurt RB Leipzig de spits aan Real Sociedad en staat hij op 37 duels in het Noorse elftal, waarin hij 12 keer scoorde. Landgenoot Strand Larsen wacht overigens nog op zijn debuut in het Noorse elftal.

Zou Jörgen Strand Larsen goed genoeg zijn als eerste spits van Feyenoord?

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
16
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties