Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermeend PSV-doelwit gaat alleen weg voor 'absolute hoofdprijs'

Laatste update:

John de Jong, technisch manager van PSV, is deze transferperiode nog op zoek naar aanvallende versterkingen voor het team van trainer Roger Schmidt. Bekend is dat Luuk de Jong en Steven Berghuis hoog op het wensenlijstje staan in Eindhoven. Laatstgenoemde lijkt echter op weg naar Ajax, dat zich volgens diverse Nederlandse media officieel gemeld heeft in Rotterdam voor de Feyenoord-aanvoerder.

Een van de namen die geregeld valt in Eindhoven is die van Hlozek, een talent van Sparta Praag dat deel uitmaakt van de Tsjechische EK-selectie en het zondag opneemt tegen Oranje. Eind vorige maand verlengde hij zijn contract bij zijn club nog tot aan de zomer van 2024. Volgens Voetbal International wil de Tsjechische topclub 'absoluut de hoofdprijs'. Naar verluidt is dat bedrag bepaald op 'vijftien miljoen euro plus'. Dat bedrag lijkt PSV niet te kunnen of willen betalen. Transfermarkt schat de marktwaarde van Hlozek in op zeventien miljoen euro.

Het prijzige toptalent dat RB Leipzig uit handen van Ajax en PSV wil houden

Adam Hlozek werd vorig jaar al in verband gebracht met PSV.Lees artikel

Het weekblad meldt dat met name voor Noni Madueke heel erg van belang is wie de nieuwe aanwinst wordt. De Engelse aanvaller wil komend seizoen hoe dan ook spelen om de volgende stap in zijn carrière te zetten. Mocht hij het idee krijgen dat zijn speelkansen niet groot genoeg zijn, dan zou hij een vertrek kunnen overwegen. Volgens Duitse media is hij in beeld bij Borussia Dortmund als vervanger van Jadon Sancho, die op zijn beurt in de nadrukkelijke belangstelling staat van Manchester United.

Meer nieuws

VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8
Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
0
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
18
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties