Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermeer gefileerd op Twitter: 'Ik probeer er zo weinig mogelijk op te letten'

Laatste update:

De beledigingen aan het adres van de doelman waren niet van de lucht. Zelf kreeg hij er ook wel wat van mee, maar het liefst laat Vermeer het zo veel mogelijk van zich afglijden. "Ik heb de nodige verwensingen voorbij zien komen. Ach, dat kun je verwachten als je een overstap naar de aartsrivaal maakt", sprak de keeper maandag aan Metro bij zijn presentatie in Rotterdam-Zuid.

"Ik probeer er zo weinig mogelijk op te letten, bovendien ben ik wel wat gewend in de voetballerij. Van de supporters hier bij het stadion heb ik alleen nog maar positieve reacties ontvangen, er werd zelfs geapplaudisseerd toen ik aankwam. Al weet ik natuurlijk niet hoe de rest van de fans gaat reageren. Ik ga in ieder geval mijn uiterste beste doen om hen ook voor me te winnen."

Vermeer keepte sinds 2006 in totaal 103 wedstrijden in de Eredivisie voor Ajax. Bij zijn nieuwe club Feyenoord, waar hij voor vier seizoenen tekende, moet hij de strijd aangaan met Erwin Mulder om een plek onder de lat. Na de interlandonderbreking speelt Feyenoord eerst thuis tegen Willem II en ruim een week later thuis tegen Ajax. In januari van dit jaar stond Vermeer nog onder de lat bij Ajax in de met 3-1 gewonnen kwartfinale tegen Feyenoord in de KNVB-beker.

Ik vind dat Kenneth Vermeer...

Meer nieuws

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
2
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties