Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermeer: 'Ik ben altijd blijven lachen, dat is nooit een probleem geweest'

Laatste update:

"Ajax - Feyenoord en Feyenoord - Ajax, het blijven de mooiste wedstrijden van het seizoen, die het meest leven. Of het voor de beker of de competitie is, dat maakt niet uit. Al kijk ik nu naar elke wedstrijd die ik mag spelen uit", laat Vermeer weten via de officiële kanalen van de Amsterdammers.

Vermeer is tegenwoordig reserve bij Ajax, maar hij blijft positief. "Ik ben altijd blijven lachen, dat is voor mij nooit een probleem geweest. Het was natuurlijk een grote teleurstelling, maar je moet verder. Op de training heb ik dan ook nooit mijn kop laten hangen en dat zal ik nooit doen, dat zit niet in mij."

-
Denk je dat Kenneth Vermeer zijn basisplaats bij Ajax weer terug weet te pakken?

Meer nieuws

PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
4
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
3
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
6
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties