Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermeer legt uit: 'Ik kon nu niet anders dan voor mezelf kiezen'

Laatste update:

"Ik wil weer spelen. En bij Feyenoord kan dat", benadrukt Vermeer, die de fans van Ajax dankbaar is voor 'veertien fantastische jaren', maandag in gesprek met De Telegraaf. Het was de intentie van de doelman om zijn loopbaan over de landsgrenzen voort te zetten. Er was echter geen club die aansloot bij zijn ambities en doelstellingen. Feyenoord meldde zich vorige week donderdag. "Een club die altijd uitspreekt mee te doen om de titel en waar ik kansen zie om me in de basis te spelen."

Vermeer had geen trek om bij Ajax nog een seizoen op de bank te zitten. Hij snapt dat hij een zeer gevoelige, en voor sommigen zelfs pijnlijke, transfer gaat maken. "Maar de enige vraag die ik mezelf kon stellen, was: wat is het beste voor mij? Dit was gewoon een kans die ik met beide handen moest grijpen. Laten we hopen dat iedereen zijn normale verstand gebruikt." Vermeer is Ajax dankbaar voor zijn vraagprijs van een miljoen euro. "En zelfs toen Feyenoord me wilde kopen, hebben Marc Overmars en Frank de Boer hun woord gehouden. Ik ga een nieuw avontuur aan en zal honderd procent voor Feyenoord geven. Zoals ik van de eerste tot de laatste dag voor Ajax heb gedaan."

-
Snap jij Kenneth Vermeer?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties