Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermeer wil interlandloopbaan met hulp van FIFA nieuw leven inblazen

Laatste update:

Vermeer stelde zich in mei beschikbaar voor de nationale ploeg van Suriname. "Dat zou ik heel mooi vinden, om de kleuren van het land te dragen. Het zou me zeker trots maken", zo laat Vermeer twee maanden later optekenen. De voormalig keeper van onder meer Ajax en Feyenoord hoopt op medewerking van de FIFA, dat de regels in 2020 versoepelde. Onder bepaalde voorwaarden kunnen internationals van land wisselen. Daarbij wordt gekeken naar de periode sinds de interland van de betreffende speler en de competities waarin de interlands zijn afgewerkt.

De PEC-doelman speelde acht jaar geleden voor het laatst een interland namens Oranje. Daarnaast was hij nooit actief op een EK of WK. Hierdoor lijkt de deur naar Suriname op een kier te staan voor Vermeer. "De FIFA is dat nu aan het uitzoeken, dus het is nog even afwachten. Het zou wel bijzonder zijn, om misschien nog wel een toernooi mee te maken met Suriname. Ze zijn een mooie ploeg aan het bouwen. Het zou mijn ouders natuurlijk ook enorm trots maken. Maar zij steunen me, ongeacht de keuzes die ik maak."

"Ik hoop dat het lukt, het lijkt me een mooi avontuur om aan het einde van mijn carrière nog mee te maken", spreekt Vermeer hoopvol uit. "Maar mocht het uiteindelijk toch niet mogelijk zijn, dan is het op mijn leeftijd natuurlijk ook niet verkeerd om een beetje rust te hebben tijdens de interlandweekenden", zo besluit de voormalig Oranje-goalie, die met PEC volop in voorbereiding is op het nieuwe seizoen. Dat begint voor de Zwollenaren op 12 augustus tegen Sparta Rotterdam.

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
1
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
15
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties