Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermeer zit Cillessen op de hielen: 'Komt heel dichtbij'

Laatste update:

Volgens ex-bondscoach Bert van Marwijk zit de keeper van Feyenoord zijn Ajax-collega op de hielen. "Hij komt heel erg dichtbij", merkte 62-jarige oefenmeester op bij Studio Voetbal. "Vermeer was altijd wat onrustig, maar hij heeft wel ongelooflijke reacties. Hij maakte spectaculaire reddingen, maar ook grote fouten. Nu geeft hij meer rust aan zijn verdediging. Hij is heel erg vooruitgegaan."

Guus Hiddink, de huidige keuzeheer van de nationale ploeg, zal dan ook moeten bepalen of hij vertrouwen houdt in Cillessen of dat Vermeer tijdens het EK-kwalificatieduel met Turkije (eind maart) een serieuze kans verdient. Cillessen had het zondag tijdens Ajax-Feyenoord aan de stok met Colin Kazim-Richards en daar was Van Marwijk niet van gecharmeerd. "Het was een beetje overspannen gedrag en dat was helemaal niet nodig. En met Kazim kan hij volgens mij beter geen ruzie zoeken…", is het advies voor de Ajacied.

-
Welke keeper vind je op dit moment beter?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties