Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermeulen: 'Hij heeft hem niet voor niets op zijn been laten tatoeëren'

Laatste update:

Volgens de commentator ontbrak het Ajax dit seizoen aan een speler met het gif en de kwaliteiten van Gudelj: "Het was te veel van hetzelfde. Als je in een supermarkt veel vegetarische producten verkoopt, is het voor de mensen die biefstuk willen prettig als dat er ook is. Zo zie ik het."

Vermeulen verwacht dat Davy Klaassen en Gudelj volgend seizoen een basisplek hebben en dat Riechedly Bazoer en Daley Sinkgraven om de derde plek op het middenrif moeten vechten. De 23-jarige Gudelj is overigens de eerste middenvelder van AZ sinds Barry van Galen in 1999/2000, die in één seizoen ten minste elf keer heeft gescoord in de Eredivisie.

Naast Gudelj komen ook vader Nebojsa en broertje Dragi naar Amsterdam. Nebojsa gaat vermoedelijk als scout aan de slag bij Ajax. 'Slim', vindt Vermeulen: "Hij kent de Servische markt en hij is belangrijk voor Nemanja. Hij heeft hem niet voor niets op zijn been laten tatoeëren."

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
7
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
9
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
31
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties