Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermeulen roept op tot vertrek van Overmars: 'Tijd voor de afrekening'

Laatste update:

Vermeulen stelt vast dat er niet genoeg kwaliteit en geen evenwicht aanwezig is in de selectie en dat Overmars daarom vervangen zou moeten worden. "Ajax had Bas Dost moeten halen, maar die gaat naar Sporting in Portugal. En daarnaast moet er een verdediger van 26, 27 jaar bij. Een jongere versie van Ron Vlaar. Die zie ik nu niet op de Nederlandse markt, maar zo'n speler moet Ajax halen", aldus Vermeulen.

Meer: Erik ten Hag haalt uit naar Ajax: ‘Het vertrek van hem was killing voor de club’

De analyticus noemt het 'logisch' dat de Amsterdammers voor Hakim Ziyech gaan, maar vindt het opmerkelijk dat de interesse laat op gang is gekomen. "Het argument van Overmars dat Ziyech de jeugd blokkeert, is onzin. Naïef. Daarmee onderschat je Ziyech en overschat je de opleiding. Abdelhak Nouri is fysiek nog niet toe aan het grote werk", aldus Vermeulen over de negentienjarige aanvoerder van Jong Ajax.

"Bij Ajax leeft nog steeds de gedachte dat jongens op hun negentiende al klaar zijn voor het grote werk, maar het is prima als Nouri op zijn 21ste Ziyech opvolgt bij Ajax", gaat Vermeulen verder. Hij merkt overigens ook op dat Overmars niet de enige schuldige is aan de slechte vorm waarin Ajax verkeert. Trainer Peter Bosz valt ook het nodige te verwijten, zo klinkt het: "Slapte, geen gretigheid. Daar is hij voor gehaald. Bosz faalt in het motiveren van zijn team."

Moet Marc Overmars deze zomer vertrekken?

Meer nieuws

Zinderend slot en afgekeurde goal bezorgen Club Brugge negentiende landstitel
25
Live meepraten in de LaLiga: Sevilla - FC Barcelona
7
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die maandag kans maken
15
Galatasaray kroont zich mede dankzij beauty van Icardi tot kampioen van Turkije
43
Finale play-offs wordt gestaakt door krankzinnig vuurwerkgevecht tussen vakken
68
Live meepraten in de Serie A: Hellas Verona - Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties