Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling Ajax: naast debuut Henderson nog 2 wijzigingen

Laatste update:

Van 't Schip maakte er vrijdag tijdens het persmoment al geen geheim van: Henderson begint in de basis bij Ajax. "Het gaat goed met hem. Of hij honderd procent wedstrijdfit is moeten we even afwachten, hij heeft een tijd niet gespeeld. Hij ontbeert wedstrijdritme, maar hij gaat starten."

Het AD verwacht Henderson op een middenveld met Kristian Hlynsson en Kenneth Taylor. Benjamin Tahirovic, die tegen Heracles nog uitstekend voor de dag kwam, wordt geslachtofferd. Henderson moet op het middenveld van Ajax voor meer balans gaan zorgen, om te beginnen tegen de ongeslagen koploper van de Eredivisie.

Centraal achterin keert Sutalo terug in de basis. De Kroatische miljoenenaankoop ontbrak in de duels met RKC Waalwijk (4-1 winst) en Heracles vanwege een blessure. Door zijn terugkeer verschuift Devyne Rensch naar de linksbackpositie, terwijl Ar'jany Martha genoegen moet nemen met een plek op de bank. Tristan Gooijer (rechtsback) en Jorrel Hato (centrumverdediger) blijven staan, evenals doelman Diant Ramaj.

Voorin kan Van 't Schip weer beschikken over zijn aanvoerder. Bergwijn start tegen zijn oude werkgever, ten koste van Carlos Forbs. Brian Brobbey (spits) en Steven Berghuis (rechtsbuiten) completeren de aanval. Brobbey was eerder dit seizoen trefzeker in Eindhoven, toen Ajax met 5-2 onderuit ging op bezoek bij PSV.

Gastón Ávila, Sivert Mannsverk, Branco van den Boomen en Mika Godts ontbreken zaterdagavond in de wedstrijdselectie van Ajax. Van 't Schip toonde tijdens de voorafgaande persconferentie een goede dosis zelfspot richting de topper. "Ik kijk ernaar uit, het is een mooie wedstrijd. Ik hoop ook op een open wedstrijd. Nou, de meeste wedstrijden zijn vrij open bij ons."

De topper tussen Ajax en PSV wordt om 20.00 uur afgetrapt. Arbiter van dienst is Serdar Gözübüyük. De leidsman zal daarbij worden geassisteerd door assistent-scheidsrechters Erwin Zeinstra en Johan Balder. Joey Kooij is de vierde man van dienst, terwijl Pol van Boekel als videoscheidsrechter is aangesteld.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Sutalo, Hato, Rensch; Henderson, Hlynsson, Taylor; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Ajax - PSV:

Meer nieuws

Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
2
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
6
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
16
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
36
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties