Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Schreuder hakt belangrijke knopen door

Laatste update:

Gerónimo Rulli gaat zaterdagavond zijn eerste minuten maken in het stadion van Ajax. Daarbij gaat de Argentijn voor het eerst keepen met Timber voor zich in het hart van de defensie. De veertienvoudig international van Oranje keert terug van ziekte en vormt het centrale duo met boezemvriend Devyne Rensch. Jorge Sánchez is opnieuw de rechtsback van dienst, terwijl Calvin Bassey op links de voorkeur krijgt boven Owen Wijndal. Laatstgenoemde liet een slechte indruk achter tijdens de bekerzege op FC Den Bosch (0-2).

Het middenveld wordt gevormd door Edson Álvarez, Kenneth Taylor en Davy Klaassen. Berghuis kon afgelopen vrijdag de training weer hervatten, maar zal nog niet aan de aftrap staan. Álvarez krijgt wel direct een basisplaats, wat ten koste zal gaan van een plek voor Kian Fitz-Jim. Kudus, die zowel op het middenveld als in de voorste linie uit de voeten kan, zal ook op de bank zitten.

Voorin kiest Schreuder namelijk voor Francisco Conceição, Tadic en Steven Bergwijn. Laatstgenoemde moest de wedstrijden tegen Den Bosch en NEC (1-1) laten schieten vanwege het griepvirus. Of Brobbey, die kampte met een schouderblessure, bij de selectie zit is nog de vraag. Voor Conceição betekent het zijn derde basisplek op een rij. De Portugese linkspoot laat een gretige indruk achter bij de nummer twee van de Eredivisie. Bij winst kan Ajax op gelijke hoogte komen met koploper Feyenoord, die zondag overigens wel nog in actie komt tegen FC Groningen.

FC Twente
Tegenstander Twente kende een buitengewoon goede seizoenstart en staat op de vierde plek in de Eredivisie. De personele problemen zijn inmiddels ook verholpen in Enschede: trainer Ron Jans beschikt in Amsterdam over een volledig fitte selectie. Ramiz Zerrouki, die een transfer naar Feyenoord zag afketsen, is fit genoeg om te starten bij de Tukkers. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA begint om 21.00 uur en is live te volgen op ESPN 1.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Rulli; Sanchez, Timber, Rensch, Bassey; Álvarez, Taylor, Klaassen; Conceição, Tadic, Bergwijn.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Sampsted; Hilgers, Pröpper, Smal; Zerrouki, Sadilek, Steijn: Cerny, Van Wolfswinkel, Misidjan.

Eredivisie
Ajax
0 - 0
FC Twente
Wie gaat er winnen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties