Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip hakt knoop door over Henderson

Laatste update:

Dat nieuws brengt De Telegraaf zaterdagochtend. Volgens de ochtendkrant neigt Ajax naar een debuut van Henderson in het thuisduel met PSV. "Hoewel de medische staf verheugd is door de fitheid van Henderson, is de Engelse middenvelder nog niet topfit."

Journalist Mike Verweij noemt ook het kunstgras in Erve Asito als een van de redenen achter dat mogelijke besluit. Tahirovic en Kenneth Taylor moeten in Almelo gaan zorgen voor controle op het middenveld van Ajax, dat niet kan beschikken over vijf selectiespelers.

Volgens het AD zijn Josip Sutalo, Branco van den Boomen, Sivert Mannsverk, Gastón Ávila en Mika Godts allen niet van de partij zaterdag. Tijdens het persmoment van vrijdag gaf Van 't Schip zelf al aan dat Steven Bergwijn en Chuba Akpom twijfelgevallen zijn.

Toch denkt de krant dat aanvoerder Bergwijn tegen Heracles 'gewoon' gaat starten. Voorin moet hij met Steven Berghuis, Kristian Hlynsson en Brian Brobbey voor gevaar zorgen. Akpom, die afgelopen week ziek was, lijkt sowieso genoegen te moeten nemen met een plek op de bank.

Onder de lat kiest Van 't Schip logischerwijs voor Diant Ramaj. Tristan Gooijer, Devyne Rensch, Jorrel Hato en Borna Sosa vormen de defensie. De wedstrijd tussen Heracles en Ajax begint zaterdagavond om 21:00 uur en is live te volgen op ESPN 1.

Vermoedelijke opstelling Heracles: Brouwer; Wieckhoff, Bultman, Sonnenberg, Hoogma, Willems; De Keersmaecker, Vejinovic; Bruijn, Hornkamp, Hansson.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Rensch, Hato, Sosa; Tahirovic, Taylor; Berghuis, Hlynsson, Bergwijn; Brobbey.

Heracles - Ajax:

Meer nieuws

Erik ten Hag stuurt 'ondeugend berichtje' naar Engels international
2
Koeman lijkt rol van Memphis tijdens Nederland - Engeland te onthullen
34
Hedwiges Maduro over Ajax-speler: 'Hij had er gewoon bij moeten zijn op het EK'
12
46-voudig Spaans international Thiago Alcántara beëindigt voetbalcarrière
15
Josip Sutalo gaat Ajax na één jaar mogelijk alweer inruilen voor Premier League
22
In de wandelgangen: Naam van Brian Brobbey gelinkt aan twee clubs uit Engeland
8

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties