Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip moet noodgedwongen wijzigen

Laatste update:

Bergwijn liep deze week op de training een hamstringblessure op. "Hoe lang we hem gaan missen, is een beetje afhankelijk van hoe zijn herstel gaat verlopen", liet Van 't Schip vrijdag weten op de clubwebsite. "Ik denk dat we hem in ieder geval in februari missen en ook wel een gedeelte in maart."

Net als Bergwijn komt ook het duel voor Rensch nog te vroeg. De verdediger moest zich tegen PSV al vroeg laten vervangen door Sosa. "Devyne maakt goede progressie, maar is er zondag nog niet bij. We moeten bekijken in hoeverre hij donderdag haalt of het weekend erop. Het is een beetje van dag tot dag bekijken, maar hij is dichter bij spelen dan we in eerste instantie hadden verwacht."

De verwachting is verder dat er niet aan het middenveld gesleuteld gaat worden. Jordan Henderson maakte tegen PSV zijn debuut en speelde een solide wedstrijd. Benjamin Tahirovic, die de laatste weken beter in vorm raakte, moet het andermaal doen met een reserverol. Kenneth Taylor en nummer 10 Kristian Hlynsson completeren de middelste linie.

Sivert Mannsverk maakte begin deze week na bijna vijf maanden blessureleed zijn rentree bij Jong Ajax. "Voor hem natuurlijk heel belangrijk. Als je nieuw bent en je raakt gelijk geblesseerd, dan is dat altijd lastig. Hij heeft zijn eerste dertig minuten gespeeld, de eerste stappen zijn gemaakt. Hopelijk gaat hij daar meer minuten maken totdat hij klaar is om indien nodig zijn rentree in het eerste te kunnen maken."

"Heerenveen is wisselvallig geweest de laatste periode. Ondanks dat de uitslag 4-1 was, was het hier gewoon een lastige wedstrijd. Heerenveen-uit is sowieso altijd lastig. We moeten ons goed voorbereiden en gaan proberen om met drie punten weg te gaan", stelde Van 't Schip, die liet weten dat tweede aanvoerder Steven Berghuis de band zal dragen in het Abe Lenstra Stadion.

Heerenveen


Aan de kant van Heerenveen moet trainer Kees van Wonderen het nog altijd stellen zonder Ion Nicolaescu. De Moldavische spits wordt in Madrid behandeld aan een buikspierblessure. "Het leek erop dat hij daar weer het veld op zou gaan, maar dat hebben ze nog even uitgesteld. Het gaat de goede kant op, maar het gaat nog wel even duren", vertelde Van Wonderen tegenover Omrop Fryslân. Daniel Karlsbakk is er tegen Ajax weer bij, waardoor Amir Ismaïl buiten de selectie valt.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Sutalo, Hato, Sosa; Henderson, Hlynsson, Taylor; Berghuis, Brobbey, Forbs.

Bekijk dit duel live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
3
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
6
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
7
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties