Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Slot gaat voor eerste aankoop bij Liverpool concurrentie aan met PSG en Real'

Laatste update:

Yoro kon al rekenen op serieuze interesse van Manchester United, Paris Saint-Germain en Real Madrid. Daar komt Liverpool nu dus bij. Arne Slot volgt bij the Reds Jürgen Klopp op en hoopt tijdens de zomerse transferwindow enkele grote aankopen te verwelkomen.

Slot en Liverpool hebben naar verluidt hun oog laten vallen op Yoro, die tijdens het afgelopen seizoen een basisplaats wist te veroveren bij Lille. De jonge Fransman is 1,90 meter lang en maakt veel indruk in de ploeg van trainer Paulo Fonseca.

De razendsnelle ontwikkeling van Yoro was ook terug te zien in de defensieve cijfers van Lille, want met het talent in het hart van de verdediging hoefde het slechts 34 tegentreffers te incasseren in de Ligue 1. Enkel OGC Nice (29) en PSG (33) kregen het afgelopen seizoen minder doelpunten tegen.

Yoro is een van de meest gewilde spelers binnen Europa. PSG maakt zich al geruime tijd sterk voor zijn komst, maar heeft nog geen akkoord weten te bereiken met Lille en Yoro zelf.

Volgens L'Équipe heeft Real Madrid op dit moment de beste papieren om de rechtsbenige centrumverdediger in te lijven. De Madrilenen zouden al twee jaar bezig zijn om Yoro in te lijven.

De jeugdinternational van Frankrijk ligt momenteel nog tot medio 2025 vast in het Stade Pierre-Mauroy. Marca hing in februari nog een prijskaartje van zestig miljoen euro om de nek van Yoro.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
34
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
155
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
20
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
3
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties