Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling AZ: welkome opsteker voor Pascal Jansen

Laatste update:

Jansen heeft vooralsnog weinig te klagen dit seizoen. In de Eredivisie werden de eerste twee duels gewonnen, terwijl zijn ploeg in de Conference League op het punt staat om zich te plaatsen voor de groepsfase. Afgelopen weekend werden de Alkmaarders vrijgeroosterd door de KNVB om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de return tegen Gil Vicente. Garantie op succes is dit niet, getuige de pijnlijke uitschakeling van PSV in de play-offs van de Champions League. Ook de Eindhovenaren genoten een vrij weekend.

AZ hoeft echter amper te vrezen voor uitschakeling na de 4-0 thuiswinst. In de geschiedenis van het Europese voetbal is het slechts twee keer voorgekomen dat een club het alsnog niet redde na een 4-0 thuiszege. "Dat een tegenstander een achterstand van vier doelpunten heeft goedgemaakt, heb ik nog nooit meegemaakt", zei Bruno Martins Indi woensdag tijdens de persconferentie. "Wij stappen het vliegtuig in om de beste versie van onszelf te laten zien. Dat zit in onze ploeg. Donderdag is het een nieuwe wedstrijd, maar een 4-0-voorsprong gaan wij niet weggeven."

Jansen is blij dat Odgaard weer deel uitmaakt van de wedstrijdselectie. De Deen kwam niet ongeschonden uit het duel met Tuzla City en stond een maand aan de kant. Zijn debuut in de Eredivisie voor de Alkmaarders bleef om die reden ook nog uit. "Hij is er weer bij en is een belangrijke speler voor ons", aldus Jansen, die ook te kampen heeft met een aantal afwezigen. "Zinho Vanheusden heeft goed kunnen trainen en is dichterbij gekomen. Het weekend hebben we goed besteed om rust te pakken. Jesper Karlsson en Riechedly Bazoer hebben nog langer nodig om fit te worden."

Vermoedelijke opstelling AZ: Verhulst; Hatzidiakos, Beukema, Martins Indi, Kerkez; Clasie, De Wit, Reijnders; Van Brederode, Pavlidis, Evjen

Europa Conference League
Gil Vicente FC Barcelos
1 - 2
AZ
Gaat AZ zich plaatsen voor de groepsfase van de Conference League?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties