Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Tukkers nog niet op volle oorlogssterkte

Laatste update:

Opvallend genoeg staat er bij FC Twente donderdagavond niemand in de basis die vorig jaar niet voor de club uitkwam. De Tukkers waren al wel succesvol op de transfermarkt met het aantrekken van Younes Taha, Youri Regeer en Naci Ünüvar (huur), maar doen het vooralsnog met de spelers die het al in de gelederen had. Dat betekent dat er onder meer basisplaatsen zijn voor Rots en Steijn. Ook Joshua Brenet is nog altijd contractspeler van FC Twente.

Steijn begint naar verluidt als meest aanvallende middenvelder, zo gaf Oosting prijs tijdens de persconferentie. "Hij heeft het goed gedaan in de voorbereiding, maar dat geldt voor het hele elftal", aldus de van RKC Waalwijk overgekomen oefenmeester. "Ik ben erg tevreden over hoe we ervoor staan. Afgelopen seizoen hebben ze natuurlijk een goed seizoen gedraaid onder de vorige trainer. Vanaf het moment dat ik hier aan de slag ben gegaan doe ik mijn best om die flow door te trekken."

De basisplaats van Rots valt samen met het feit dat Twente er nog niet in slaagde een vervanger te halen voor Václav Cerný. De Tsjech zag een uitstekend seizoen beloond worden met een transfer naar VfL Wolfsburg. Ook Virgil Misidjan vertrok. Zijn plek linksvoor wordt voorlopig ingenomen door Michel Vlap. De voor vier miljoen euro van Lommel SK overgenomen Manfred Ugalde is de spits van dienst. Hij houdt Ricky van Wolfswinkel op de bank.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Sadílek, Kjølø, Steijn; Rots, Ugalde, Vlap.

Europa Conference League
FC Twente
1 - 0
Hammarby IF
Gaat FC Twente zich plaatsen voor de derde voorronde?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
4
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties